Gavran 20. epizoda!

Kuzgun-Gavran

Gavran 20. epizoda!

By  | 

Gavran 20. epizoda!
Ferman je besan kada vidi Gunes zajedno s Kuzgunom. Dok se Dila pokušava suzdržati ona se takođe bori sa svojim osećanjima prema Kuzgunu koja joj se duboko zabijaju u srce. Kartal je izabrao stranu u zamenu za povlačenje, dok Ferman koji misli da je Kuzgun zajedno sa Gunes počinje da ide protiv Kuzguna.

Kuzgun i Džihan biće u potrazi za napadačima kojima je Ferman dao naredjenje. Merjem koja nije propustila Nesin sok naćiće se neočekivano suočena sa Fermanom. Sermin neće oklevati da iskoristi kao adut ono što je saznala o Sedi kako bi se približila Fermanu. Firatova velika tajna pojaviće se na ekranima, gde ce Kuzgun dati sve od sebe da vidi pravo lice Dile i Fermana. Dilina i Fermanova prošlost često je podseća na obećanje koje je dala Fermanu, dok ce u poslednoj epizodi šokantna istina Dilu ostaviti bez daha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *