Gavran 18. epizoda!

Kuzgun-Gavran

Gavran 18. epizoda!

By  | 

Gavran 18. epizoda!
Zbog Kuzgunovog partnerstva sa Fermanom zvanično započinje rat između njih dvojice. Ferman je ljut zbog Kuzgunove prisile na partnerstvo. Kuzgun se prvo sa Dilom suočava, a potom i sa Fermanom. Dok Kuzgun pokušava da zaštiti prava mahale, Ferman će morati da donese veoma tešku odluku sa svojim novim predlogom.

Merjem je srećna što vidi svog sina Kuzguna zajedno sa Gunes,te je poziva na večeru u njihov dom. Dila će biti svedok večere u Kuzgunovoj kući. Ovaj trenutak stvara šokantna dešavanja između Kuzguna i Dile. Kuzgun se uverava da ljubav Dile prema njemu nije gotova. Laž za koju je Gunes rekla da ostaje u životu Kuzguna veoma je opasna. Dila neće tiho pratiti ovaj postupak.

Uvidevši da je rat između Kuzguna i Fermana sve intenzivniji svakim danom, Neše čini vrlo radikalan potez kako bi zaustavila ovaj rat. Otkriće se tajna pisma koje Neše godinama čuva od svih.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!