Gazdarica 1 i 2 epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 1 i 2 epizoda!

By  | 

pageGazdarica 1 i 2 epizoda!
1 epizoda

Gabriela Suarez je jedina žena koja radi u rudniku zlata na selu San Pedro.Ona je kćerka Tigrea Suareza, cenjenog rudara, ali zbog činjenice da je samohrana majka koja radi muški posao, često je izložena podsmehu pojedinih kolega.

Ona je jaka žena i uspešno se bori protiv zlih komentara, koji su potpuno bezazleni u poredjenju sa onim što je sve preživela sa samo 16 godina.

Gabrijelu je sa samo 16 godina silovao Fernando Beltran, sin najmoćnije žene u okrugu Antonije Gere, među meštanima poznatije kao Gazdarica. Kada je Gabrijela saznala da je trudna, otišla je kod tetke u drugo naselje i tamo rodila sina Davida, a po povratku u San Pedro svima je rekla da je čovek koji je biološki otac njenog deteta napustio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


2 Epizoda

Prave poteškoće za Gabrijelu počinju tek nakon jedne nesreće u rudniku, Marselo Vidal, vlasnik rudnika i Gabrijelin zaštitnik umire pod čudnim okolnostima i većina njegove imovine prelazi na “neutešnu” udovicu Antoniju.

Gazdarica hoće da njen sin Alehandro počne da vodi rudnik. Nakon susreta Alehandra i Gabrijele u rudniku , među njima se radja ljubav. Ta ljubav stvara ljutnju i mržnju kod Antonije, a i kod Irene jer ona želi Alehandra samo za sebe. Gabrijelin otac Tigre u rudniku pronalazi sakrivenu pećinu u kojoj se nalazi pravo bogatstvo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *