Gazdarica 54. i 55. epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 54. i 55. epizoda!

By  | 

pageGazdarica 54. i 55. epizoda!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala! 🙂
54. Epizoda – Valentina i Max raskinu!

Antonija ostavlja zatvorenu Valentinu koja traži pomoć vikajući, i priča sa Davidom kako bi mu rekla da otvori vrata. Veronika priznaje Konstansi da su joj slomili srce što je videla sina na sopstvenom, navodnom grobu. Antonija učini da Max deluje kao da je ljubi, Valentina ih vidi i razbesni se. Sledećeg dana, Max pokuša da objasni Valentini da je sve nesporazum, ali ona ne želi da ga čuje.

Forenzičar (valjda se tako piše xD – prim. prev.) objasni Lućo-u da su ubili Valentininu baku. Valentina kaže Maxu da je lovac na nagrade, on se uvredi i kaže joj da radi šta hoće. Valentina savetuje Sesiliju da mnogo pazi sa Davidom. Hulio kaže Antoniji da rudari ne obavljaju svoj posao, ona predloži da se Alehandro pobrine za rudnik.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


55. Epizoda – Antonija otkriva Davidovu ljubavnu aferu!
Veoma loše volje, David kaže Maxu da neće ići na putovanje sa Valentinom. Veronika učini da joj Alberto prizna sve korupcije i zloupotrebe moći, koje Antonija i Anibal izvode sa zemljama. Hertrudis se suoči sa Antonijom i uceni je da će reći sve što zna o njoj. Anibal, Hulio i Antonija su siti Hertrudisinih ucena, zbog čega će isplanirati nešto kako bi ova nestala. Antonija zamoli Makaria da se reši Hertrudis, on joj kaže da neće obaviti prljav posao, ali će nabaviti nekoga. Ona mu zatim kaže da želi da on to odradi sa sopstvenim rukama. David i Sesilija samo što nemaju odnose, Antonija dođe i prekine ih, ponizi nju i otpusti je, on pokuša da je odbrani. Fransiska zaposli Sesiliju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *