Maks i Valentina umiru!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 96. i 97. epizoda! Maks i Valentina umiru!

By  | 

pageMaks i Valentina umiru!
Prevod čitateljka Mahpeyker. Hvala! 😀
Gazdarica – 96.epizoda

Maksov i Valentinin auto udara u kamion.Patrisija pristane da se kandiduje u inat Antoniji.Gaston teši Francisku koja i dalje ima loš predosećaj.

Antonija i Patrisija se svađaju na sred kluba.Mnogo “prljavog veša” izlazi na površinu, te njih dve shvate da im je bolje da ćute.Antonija saznaje da su Maks i Valentina umrli. Ona kasnije govori Veroniki da pobedi u svakom ratu.

Rodrigo govori Veroniki i Alehandru o tragediji.Oni pretpostave da je Antonija kriva.Franciska krivi Veroniku za smrt svog sina.
Anibal govori Antoniji da ju Valentinin testament čini glavnom osumnjičenom za smrt dvoje mladih.Ona odgovara da su osumnjičeni i njen sin i unuk.Irene saznaje da su joj u kući postavljeni mikrofoni i da je špijuniraju.Želi to reći Luću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alehandro dolazi kod Veronike i govori joj da zna da je Antonija kriva za smrt Valentine i Maksa.

97. epizoda – “Lućo otkriva da je Maks umro njegovom krivicom.”

Antonija pred Rodrigom glumi bol zbog Valentinine smrti.Irene otkriva Luću da ih špijuniraju.Lućo shvati da su “Lobosi” od njega saznali da Maks i Valentina putuju.Na sahrani David pije dok Alehandro drži emotivni govor.

Gaston na radiju izveštava o Valentininoj i Maksovoj smrti.Lućo traži od Irene da ostavi mikrofone tu gde jesu.On potom govori Veroniki i ostalima da ga špijuniraju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site