Gazdarica 76. i 77. epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 76. i 77. epizoda!

By  | 

pageGazdarica 76. i 77. epizoda!
Prevod čitateljka Mahpeyker. Hvala 🙂

Prevod za epizode od 71 do 75 nije dostupan.
Gazdarica 76.epizoda- “Veronika i Alehandro se strasno ljube”.

Veronika odvlači pažnju policiji kako bi Lućo pobegao.Rikardito vidi pijanog Lagarta (Ćakona) i uplaši se.Anibal govori Antoniji da treba ubiti Rodriga,ali ona to odbija.Gaston govori Alehandru da je Lućovo i Veronikino venĉanje odloženo.Ponsija nalazi Irene koja izgleda kao da je mrtva.

Alehandro dolazi kod Veronike u sobu .Valentina pokuša osvestiti Irene ali ne uspeva ,Ponsija zove doktora.Alehandro govori Veroniki da je voli više nego Gabrijelu.Njih dvoje se strasno ljube.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


77.epizoda- “Antonija čuva Balsemadu”.

Alehandro vodi ljubav sa Gabrijelom i ignoriśe pozive od kuće.Kasnije saznaje šta se desilo Irene i odlazi pun krivice.Gabrijeli je teško, ali ju Konstansa teši.Alehandro se izvinjava Irene.Ona mu govori da će mu osloboditi put i otići sa kćerkom.Ćakon dolazi ranjen u bordel i zove Anibala.Ovaj mu govori da će mu pomoći ako mu on skine jednu smetnju s vrata.

Franciska saznaje da Gaston nije bio sa drugom ženom već je prikrivao Luća.Njih dvoje se ljube.Gabrijela i Alehandro raskidaju, jer shvataju da je njihova veza nemoguća.Oni se ljube po “poslednji put” ,Lućo ih krišom ljubomorno posmatra.

Ćakon zakazuje sastanak Rodrigu.Ovaj dolazi na dogovoreno mesto.Ćakon puca u Rodriga, ali kada mu priđe da ga dokrajči Antonija mu puca u leđa,kako bi spasila Rodriga.Antonija brine o Balsemadi (Rodrigu).Irene govori Lusiji da će njih dve otići.Alehandro ju moli da razmisli.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *