Gazdarica od 68. do 70. epizode!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica od 68. do 70. epizode!

By  | 

pageGazdarica od 68. do 70. epizode!
Prevod čitateljka Mahpeyker. Hvala! 🙂
68.epizoda ” Alehandro potvrdi svoje sumnje”.

Alehandro potvrdi svoje sumnje da su Veronika i Gabrijela ista osoba.Lagarto (Ćakon) spava sa Lusesitom oni se rugaju Huliju.
Gaston čuje kada Antonija kaže Anibalu da ima osećaj da je svi izdaju.Veronika predlaźe Getrudis dogovor.Rikardo i Patrisija žele pričati nasamo sa Alehandrom.

69.epizoda ” Valentini je jako loše”

Antonija govori Anibalu da imaju problema.Veronika i Konstansa daju Rikardu dokaze protiv Anibala.David pokušava osvestiti Valentinu, ali ne uspeva.Makario govori Lagartu (Ćakonu) da ” čuva leđa”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Irene želi da ona i Alehandro odu iz sela i zemlje.Veronika govori Konstansi da treba “dodati ulje na vatru”.

70.epizoda. “Lažno očinstvo”

Potvrđuje se da je Anibal Alehandrov otac.Anibal govori Alehandru da mu je žao što je tako saznao, te ga uverava da nikad neće prestati da ga voli. Ponsija govori Antoniji da je došlo vreme da “Žanje ono što je posejala”.Alehandro dolazi na Gabrijelin grob plače i govori joj da je sanja.Veronika ga sluša i plače.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *