Gazdarica 82. epizoda!

La Patrona-Zaštitnica-Gazdarica

Gazdarica 82. epizoda!

By  | 

pageGazdarica 82 epizoda!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala!

Rodrigo je zatečen od strane Alehandra u blizini Antonijine sobe, pokuša da se opravda, ali ovaj sumnja o tome šta se događa. Sada nasamo, Antonija insistira da Rodrigo uđe u njenu sobu, ali on odbija. Maximiliano doživljava veliki sukob sa Fransiskom i Gastonom, nakon što ih pronalazi zajedno u krevetu, besno ode.

Zatekne Valentinu u svoju sobu, ona se obraduje jer ga vidi slobodnog, ali se odmah posvađaju kada Max počne da joj priča o Fransiski. On izađe kroz prozor, presretnu ga Makario i Lukas, koji ga divljački udaraju, Alehandro ga odbrani. Antonija se razbesni kada sazna da je Maximiliano ostao na slobodi, zahvaljujući Rodrigu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Veronika prebacuje kao starija sestra Maxu, njegov nedostatak razumevanja prema njegovoj majci. David je čuje i iznenadi se: Zašto se meša u njihove porodične stvari? Lusija ima temperaturu i Lućo je taj koji je neguje, zbog neodgovornosti Irene.

Alehandro poseti malu. Rodriga informišu da se Gertrudis pojavila i da će uskoro biti prebačena u San Pedro, on ispriča i Rikardu, koji trči da upozori Veroniku. Usred njihove terapije, Rikardo i Ines se ljube, on prekine situaciju, ali ostane toliko erotisan da ode pravo da potraži Patrisiju, sa kojom ima strastveni susret.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *