Gopalov lik je ubijen u Maloj nevesti! - Turske-Serije.Net

Vesti

Gopalov lik je ubijen u Maloj nevesti!

By  | 

Gopalov lik je ubijen u Maloj nevesti!

U Maloj nevestoi trenutno gledamo novu dramu.Akira želi da uda svoju kćer Kamli za mentalno poremećenu osobu Pushkara (Rishi Dev).Kamli se složila za brak samo zbog svog oca, iako voli Gopala (Rishi Dev).

U narednim epizodama gledaćemo bračne pripreme. Tokom Mehendi ceremonije Gopal će ući u Haveli. Dobiće šansu da razgovara sa Kamli i njih dvoje će da odluče da pobegnu.Medjutim, njihov plan neće uspeti.Oni će biti uhvaćeni od strane Akirovih ljudi i isti će ih vratiti u selo.Akira će tući Kamli i reći svojim ljudima da ubiju Gopala.Tako se Gopalov lik gasi u seriji.

Kako će Kamli prebroditi ovaj incident ostaje nam da vidimo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *