Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 41. do 44. epizode

Grand Hotel-Veličanstveni Hotel

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 41. do 44. epizode

By  | 

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 41. do 44. epizode

41: Quiroga se obrati Alfredu; naime, želi da svoj udeo u rudnicima zameni za Alfredove ulog/udeo u hotelu. Alfredo mu izađe u susret. U međuvremenu, Javier je osuđen na smrt i strpan u ćeliju. Jedino ga kraljevo pomilovanje može spasiti – a to bi se najverovatnije moglo postići putem Alfreda. Ali, Alfredo je upravo saznao da su deonice koje Quiroga ima u rudnicima bezvredne.

42: Tokom procesa protiv njene majke, Alicia je pozvana da svedoči. Diego takođe mora da svedoči na suđenju za ubistvo i time daje ovom slučaju novi preokret. Dok Diego odbrojava i dočekuje Novu godinu sa gostima hotela, Javier mora na izvršenje kazne. Doček Nove godine se burno završava kada u hotelu dođe do eksplozije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


43: Hotel je u očajnom stanju nakon eksplozije. Eksplozija je za sobom ostavila brojne mrtve i povređene. Na krevetu leži i Julio koji je teško povređen. Alicia je nestala. Sofia je pod velikim šokom od posledica eksplozije.

44: Sofia u stanju transa preti da će obelodaniti Beatrizino ubistvo. Diego pozove Aliciine otmičare kako da dogovore sastanak, a tome svedoči Diego. Javier se ponovo izgubio u budućnosti, ali ga njegova majka, donja Teresa ubrzo spusti na zemlju.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *