Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 53. do 56. epizode

Grand Hotel-Veličanstveni Hotel

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 53. do 56. epizode

By  | 

Grand Hotel (Veličanstveni Hotel) – od 53. do 56. epizode

53: Andres javno prizna ubistvo svoje supruge. Međutim, pre zatvaranja slučaja, Ayala bi da proveri istinitost Andresovih navoda. Da bi zaštitila svoje životno delo, donja Teresa tera Andresa da povuče svoje priznanje. Alicia, Julio i Maite istražuju Diegovu skrivenu prošlost. Alfredo čini ozbiljnu grešku iz straha.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

54: Alfredo prizna da je želeo da novac privremeno nestane kako bi sprečio kupovinu zemlje za sirotište i gubitak svoje lažne plemićke titule. Sofia čuje njegovo priznanje. Izmučena sopstvenom grižom savesti, Sofia je spremna da oprosti Alfredu, ali čeka da joj se sam poveri. Razočarana potraži oca Graua u crkvi. Kako bi sprečio dalju štetu reputacije hotela, Diego zahteva od donja Teresa da Andresa javno proglasi nevinim. Ali, u Andresovoj sobi je pronađen nož, zbog čega sin donja Angele biva uhapšen od strane Bazana. Jedina nada je sada Maite, koja preuzme njegovu odbranu. Jedan od njenih argumenata se zasniva ne činjenici da Belenino telo nikada nije pronađeno. Bazan traži od Ayale da napokon pronađe leš.

55: Komesar Bazan poziva Maite kod sebe. Belenino telo je izgleda pronađeno. Iako je telo u lošem stanju i unakaženo, mrtva žena nosi Belenin prsten. Svi dokazuju ukazuju da je Andres kriv, te zbog toga i sama Maite koja mu je advokat počne da sumnja u njegovu nevinost. Laura jedva da može da sakrije ljubomoru kada joj Javier predstavi staru prijateljicu koja trenutno boravi u hotelu.

56: Alicia optužuje svoju majku da je celo vreme znala za Diegovo nasilno ponašanje. Diego pronalazi ljubavno pismo potpisano od strane njegove prve supruge; Marte Santos.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site