Ishq Ka Rang Safed (100 ep.) 03.12.2015. - Tripurari ženi Suwarnu,Dasharath dobija srčani napad?

Indijske Serije

Ishq Ka Rang Safed (100 ep.) 03.12.2015. – Tripurari ženi Suwarnu,Dasharath dobija srčani napad?

By  | 

BeFunky Collage 1

Ishq Ka Rang Safed (100 ep.) 03.12.2015. – Tripurari ženi Suwarnu,Dasharath dobija srčani napad?
Epizoda počinje sa sveštenikom koji govori mladoženji i mladoj da je vrijeme za vjenčanje. Trpurari i njegova mlada razmijene vijence i zatim sjednu ponovo. Tripurari izgleda srećno zbog svoje pobjede. Svi su srećni i bacaju latice cvijeća na mladence koji obavljaju krugove oko vatre. Dasharath je jako srećan,prisjeća se trenutka kad je Dhaani pokupila njegovu posudu. Krugovi su gotovi,Tripurari stavlja vjenčanu ogrlicu/mangalsutru mladoj oko vrata. Dulaari,Raj Lakshmi i Badi Amma ih srećno posmatraju. Tripurari krene da stavi sindur na mladino čelo,zastane i šokirani se ustane sa svog mjesta. I ostali su šokirani. Dulaari primjeti Dhaani koja ulazi u kuću u bijelom sariju. Ubrzo i Viplav dolazi sa suprotne strane. Tripurari je šokiran,gleda u Viplava ljutito. Mlada ustaje i otkriva svoje lice. Svi su šokirani vidjevši Suwarnu. Dulaari izusti ‘ Suwarna?’ Flešbek je prikazan. Viplav pokušava da ubjedi Dhaani. Pita je da li će vjerovati u Suwarnine riječi. Dhaani je šokirana. Viplav nastavi da je našao povrijeđenu na ulici,govori da je Tripurari izbo nožem u stomak. Dhaani odbija da mu vjeruje. Viplav veli da je znao da mu neće vjerovati,poziva Suwarnu. Suwarna dolazi. Dhaani je zagrli,upita je gdje je otišla. Suwarna potvrdi da Viplav govori istinu,Tripurari je (Suwarnu) izdao. Zvao je u hram da je oženi,ali je izbo nožem i sahranio živu. Doda da je Bijli spasila. Viplav veli da je želio da ga pošalje u zatvor,ali ga je Suwarna zaustavila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  22 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site