Nemilosrdan - 17. epizoda!

Gaddar / Nemilosrdan

Nemilosrdan – 17. epizoda!

By  | 

Dok se Dahan udružuje sa Direktorom kako bi se uvjerio da li je Korkut živ ili ne, Korkut se udružuje s Ekbarom kako bi svoje planove sproveo u djelo.

Korkut uzima četiri osobe do kojih je Dahanu stalo kao taoce i sprema razne trikove da ih Dahan spasi. Ekbar takođe koristi ovu igru ​​i uključuje Direktorovu najvredniju imovinu, njegovu kćerku.

Tako se ukazala prilika za osvetu. Kada se Direktor suoči s opasnošću da izgubi kćer, kojoj se već godinama može obratiti, odlazi i kod Korkuta i kod Ekbera i postaje bolje upućen.

Ako ne može na vrijeme riješiti igru ​​koju je postavio Dahanu Korkut, će izgubiti svoje najmilije. Dok se Direktor, Dahan, Kurt i Enver udružuju i pokušavaju spasiti taoce, nailaze na razne prepreke Korkuta.

Budući da se utrkuju s vremenom, moraju dobiti podršku od drugih grana. U međuvremenu, Korkut želi da se ponovo poveže s Lejlom, ali joj još uvijek ne može u potpunosti vjerovati. Kao rezultat Lejlinog poteza tokom večeri koju provode zajedno, Korkutove sumnje se ponovo potvrđuju.

Ono što se Nilüfer dogodilo zbog Direktora čini je agresivnijom prema Direktoru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Odnos između oca i kćeri koji Direktor nastoji da izgradi ponovo je poljuljan ovim incidentom. Rüzgarovo uznemireno i depresivno stanje privlači pažnju svih, a njegova odluka da ode izaziva reakciju porodice.

Zabrinut je hoće li podići Korkut Dahana na noge i stati na kraj tome. On ga ponovo namami u zamku preko Aydan. Nakon onoga što se dogodilo, Aydan se uspaniči kada ugleda Korkuta ispred sebe. On daje sve od sebe da Dahan bude siguran. Ideja da je Aydan u opasnosti razbijesni Dahana, i uprkos svim mjerama opreza, on je odlučan da se sam suprostavi Korkutu.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *