Vatrene ptice - 53. i 54. epizoda - KRAJ SERIJE!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 53. i 54. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

53: Barbar se vraća kući i led između njega i Gulajše se topi, a mogućnost da dobiju dijete uz liječenje ponovo će izmamiti osmijeh mladom paru. Vatrene ptice, koje su u novoj potrazi za plaćanjem tretmana, naći će se u novoj avanturi povećanja prodaje u radnji. Sultan, koja bježi s Çinom i ostavlja Alija u devastiranom stanju, predstavljaće veliku opasnost za Barbara i njegovu tajnu misiju.

Kara provodi dane u strahu od smrti zbog šale Zıpkına i Sabita, a Sultan je kidnapovana.

54: finalnoj epizodi serije, kod Gulajše i Barbara nada raste iz dana u dan, a zabrinutost oko troškova liječenja malo se smanjuje. Çin sarađuje s policijom i postaje ispovjednik. 

Barbar i Gulajše odlaze kod doktora kako bi Gulajše isla na pregled, on im saopšti nešto zbog čega se rasplaču. Kasnije saznajemo kada Gulajše saopšti Aliju i Merdžan da je trudna, da su to bile suze radosnice.

Ali i Merdžan dobijaju djevojčicu, Zipkin i Sare su srećni zajedno. Svi su zajedno na okupu i srećni, a Gulajše i Barbar su dobili blizance.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *