Ishq Mein Marjawan - Arohi saznaje dijelove plana njenog uništenja

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 101. ep. – Arohi saznaje dijelove plana njenog uništenja!

By  | 

Arohi stoji šokirana. Virat veli da je čuo da je kući napravila haos da bi ga vidjela. Ali zašto je tiha sada? Arohi i dalje stoji u šoku, ne može da vjeruje da je i on, Lakš dio plana, da je on Virat. Prisjeti se njegovog obećanja da će naći Ridi i Nikua i da će se žaliti višem sudu. Prisjeti se kako je Dip rekao da je Lakš mrtav. Izusti: ” Lakš, ti si živ?” Virat se šokira, skine naočare. Dip je takođe stigao, gleda zabrinuto. Virat upita da li je ona Arohi. Arohi se sabere, pa se nasmije i veli da bi pitala to pitanje da je Arohi. Jer joj je Dip rekao da je isnpektor Lakš mrtav. Dip je pogleda, zabrinut je. Virat se nasmije, bila bi zapanjena, kako je inspektor Lakš i dalje živ. A on bi joj rekao da njegovo ime nije samo Lakš već Virat Lakš Raičand. Prevario je kao i ostali. Nasmije se. Gleda u nebo i veli da mu je žao, zapravo njeno lice je krivo što je isto kao u njegove sestre Tare. Arohi se na silu smješi. Dip je i dalje sa strane, zabrinut. Virat nastavi da on može uraditi sve za svoju sestru. Gleda je, pa upita šta se desilo sa njenim smislom za modu? Zašto nosi tu čudnu odjeću? Arohi upita šta fali njenoj odjeći, neka je više ne muči, dobro je sada. Šta se desilo sa njim i on se promjenio. Virat se nasmije, pa upita zašto njen muž stoji tako daleko. Arohi ugleda Dipa. Virat mu priđe i pita zašto stoji sa strane, naglasivši “zete”.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site