Ishq Mein Marjawan - 156. ep. - Roma naredi Dipu da ubije Vediku

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 156. ep. – Roma naredi Dipu da ubije Vediku!

By  | 

Pritvi i Vedika ulaze u kuću. Dip je bijesan, vadi pištolj i uperi u Vediku. Opali, ali Arohi je na vrijeme podigla njegovu ruku u vazduh. On je pita zašto je spašava. Virat isto. Arohi govori da ne mogu da dodatno srozaju Rominu sliku u javnosti. Pa mediji već znaju Vediku, šta će biti ako je ubiju? Virat govori Romi da ako nije njena kćerka da je ubije. Pruža joj pištolj. Neka je ubije čak i ako jeste, nelegitimna je. Pritvi govori da nije nelegitimna. Nakon što je sve istražio, doveo je tu. Obrati se Romi, to je beba koja joj je oteta. Roma počne da glumi, plače, njena kćerka, konačno je našla. Grli je i glumatata. Vedika se na Pritvijev nalog izvini. Roma veli da zaboravi, konačno je pronašla svoju prvu kćerku. Tako je srećna, zahvaljuje Bogu. Virat se pita šta se to dešava tu, nije zainteresovan za tu dramu. Roma govori da mu je to sestra, ali on ode. Roma govori Vediki da ne brine. Arohi u sebi misli da ako nešto kaže, Vedikin život će biti u opasnosti. Roma je upita da li je prihvata, sestra joj je. Arohi vikne “malo sutra”, nikada je neće prihvatiti za sestru. Ona ne može biti Tarina sestra. Roma govori da je ukradena iz bolnice. No, Arohi je odlučna da je izbaci. Dip je zaustavlja, ona je ne može izbaciti, samo Roma. A Roma kaže da će Vedika živjeti sa njima. Arohi je iznervirana i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *