Ishq Mein Marjawan - 156. ep. - Roma naredi Dipu da ubije Vediku

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 156. ep. – Roma naredi Dipu da ubije Vediku!

By  | 

Dip udara vreću za boks ponovo i prisjeća se Rominih riječi da je on kriv za sve. Roma dolazi. On joj se izvinjava, ona mu je dala život, odgojila ga, a on nije mogao ništa za nju da uradi. Za sve je on kriv. Nije mogao da joj vrati, pao je. Trebao bi umrijeti. Emotivan je. Roma mu govori da ućuti, neka ne priča tako. Šta bi ona bez njega, on ne zna koliko joj znači. Kad se sve ovo desilo, htjela je umrijeti. Nije imala razlog za život. Ali Bog joj je poslao njega. Tooliko toga je uradio za nju kad nisu njena rođena djeca. Niko nije uz nju u ovo vrijeme, čak ni njena sopstvena djeca, ali on jeste. Dip klekne, izvinjava se za ono što je uradio. Ne zaslužuje njenu ljubav. Roma veli da zna šta joj on znači, on je njen zaštitnik. Želi da se on osveti Vediki jer joj je uništila karijeru. Dip veli da će uraditi sve za nju. Ali ona je njena kćerka. Roma veli da je on uzeo njeno mjesto, ona se sada nema gdje vratiti. Neka bude praktičan, pa ne može sada živjeti sa njom. Mora izabrati između nje i Vedike. Mora ih zaštititi. Dip odlazi i uzima pištolj.
Najava: Vedika je opet onesvješćena hloroformom. Arohi sa Nikuom stiže u njenu sobu i šokirana je. Dip je prikazan sa pištoljem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site