Ishq Mein Marjawan - 78. ep. - Zatvorenice maltretiraju Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 78. ep. – Zatvorenice maltretiraju Arohi!

By  | 

Arohi je dovedena u zatvor. Govori policajki da nije uradila ništa, moli je da je ne zatvara tu. Ova je ošamari i govori da svi dođu sa istom pričom kako nisu krivi. Kaže joj da skine mangalutru, sindur i prsten. Arohi se prisjeća kako joj je Dip sve to stavio. Skine. Odvedena je u zatvir. Jedna od zatvorenica veli da je nova djevojka tu, opasna je. Ubila je 9 ljudi, a dobila samo 15 godina. Veli Mausi da je kazni. Arohi je uplašena. Govori da joj je smješteno, nije ubila nikoga. Mausi veli da svi tako pričaju. Niko ne priznaje. Druga zatvorenica veli kao i svi oni. Mausi joj se obrati, ni ona nije raskomadala muža, zar ne? One sve znaju, sve su nevine. Arohi je uplašena. Mausi joj dira lice. Veli da je zatvor pećnica, ko god dođe, mora izgorjeti. Smije se. Sve joj požele dobrodošlicu. Arohi plače.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!