Ishq Mein Marjawan - 82. ep. - Arohi izlazi iz zatvora spremna za osvetu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 82. ep. – Arohi izlazi iz zatvora spremna za osvetu!

By  | 

Ministar govori Arohi da će uraditi sve kako kaže, izaći će. Durga ga pita šta to radi, ona je tu. Ministar joj kaže da je pusti da ide. Potom kaže Arohi da ide, niko je neće zaustavljati. Arohi uzme blagoslov Boginje i krene. Okrene se i kaže Durgi da ako bude od danas neku zatvorenicu prodala ministru, neka zapamti, video je i dalje kod nje. Od danas mora prestati sa svojim zlim poslom. I da, mora proširiti vijest gradom da je zatvorenica Arohi počinila samoubistvo, moraju vijest ištampati u novinama. Ministar pristane, dobiće šta god želi. Arohi veli da joj trebaju još ključevi njegovog auta. On joj da, ona krene. Mausi je oslovi, daje joj torbu, tu su neke stvari koje joj trebaju. Arohi govori da će se sigurno sresti ponovo. Pomogla joj je i neće joj to zaboraviti dok je živa. Mausi veli da je zaboravila jedan zadatak, ostalo je nekompletno. Ali ona će dovršiti to. Pogleda Čulbul. Arohi klimne glavom i polako izađe iz zatvora. Mausi zatvori Čulbul u mračnu sobu. Arohi sjedi u autu i govori da čim prošire vijest o njenoj smrti, Durga i ministar će biti razotkriveni.
Dip čita vijest o Arohinoj smrti. Pritvi govori da je policija pucala na nju i pala je sa litice i umrla.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!