Federica predlaže Aitani da joj plati da ubije Fiorellu i Pedra!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 155. i 156. epizoda – Federica predlaže Aitani da joj plati da ubije Fiorellu i Pedra!

By  | 

6Federica predlaže Aitani da joj plati da ubije Fiorellu i Pedra!

155: Gianna je u depresiji jer je Dante iznenada umro. Gael joj govori da bi se trebala boriti za svoj život. Fiorella je teši. Santino odlazi dati podršku Fiorelli i kaže joj da bi voleo da je ona kći koju traže. Federica priznaje Pilar da je ubila Dantea i da je to jako boli jer ga je volela, ali da ju je on izdao kad je ubio njenog oca. Pedro i Eloisa predlože Fidelu da bude šef obezbeđenja. Porodica podržava tu odluku. Policija zove Pedra jer imaju nalaze obdukcije. Eloisa pita Federicu je li bila u vezi s Danteom, a ona se samo nasmeje. Pedro i Osvaldo su zabrinuti jer su deonice firme drastično pale. Sergio savetuje Federici da pokaže osećaje jer je očito da je volela Dantea. Sonia grli Osvalda i kaže mu da ga voli i kako je srećna što će dobiti dete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


156: Fiorella podstiče Santina da nastavi tragati za kćeri. Julieta gleda Fiorellin ožiljak na uhu i seti se da je Álvaro rekao da njegova kći ima ožiljak na glavi. Fidel kaže Pedru da je Dante umro zbog zatajenja srca i da će posvuda postaviti kamere. Federica predlaže Aitani da joj plati da ubije Fiorellu i Pedra. Sonia i Osvaldo su oduševljeni kad vide ultrazvuk svoga deteta. Pedro čestita Osvaldu na detetu i kaže mu da je jako zabrinut jer deonice i dalje padaju i da su gotovo propali. Gael se brine za Giannu. Roxana i Gianna su u učionici. Gianni pozli i moraju pozvati hitnu. Doktor savetuje Gianni da ne ide na fakultet i da bi trebala invalidska kolica za kretanje po imanju. Katya poseti Gaela, a Benito joj se ponudi praviti društvo dok Gael ne dođe. Katya priđe Benitu, a Roxana je vidi. Svađaju se, a Roxana kaže Benitu da ne želi ništa znati o njemu. Federica tajno uvede Aitanu na imanje i ulazi u Pedrovu i Fiorellinu sobu…

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *