Federica predlaže Osvaldu da ubiju Fiorellu!

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada – 145. i 146. epizoda – Federica predlaže Osvaldu da ubiju Fiorellu!

By  | 

5Federica predlaže Osvaldu da ubiju Fiorellu!

145: Osvaldo je ogorčen jer su se Pedro i Fiorella venčali. Eloisa im je dala blagoslov i zatražila da prihvati Fiorellu i poštuje je. Pedro jasno kaže Federici da će joj advokati dati deo nasledstva. Adela i Reynaldo su žalosni jer Roxana nije trudna, a hteli bi unuka. Fiorella daje Vittoriju novac koji joj je dao za pokop njenog oca i zahvali mu. Vittorio joj želi dati pismo koje je Mario ostavio, a u kojem objašnjava njeno poreklo, no kad ona mu kaže da se udala za Pedra Vittorio joj ne da ništa. Katya pokušava zavesti Gaela, ali on joj kaže da voli Giannu. Roxana se odbija vratiti kući i živeti s Eloisom. Julieta napusti imanje. Federica Osvaldu predlaže pomirenje. Fiorella nalazi Sonijin test na trudnoću i sačuva ga u svojoj sobi. Osvaldo odlazi u Fiorellinu sobu i traži nalaz, te misli da je Fiorella trudna. On i Federica je planiraju ubiti kako to dete ne bi postalo naslednik porodice Angeles. Sonia želi reći Osvaldu da je trudna, ali on je ponižava i ona ćuti. Fiorella oseća mučninu i Pedro misli da je trudna. Gael kaže Eloisi da voli Giannu, a Eloisa odobrava njihovu vezu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


146: Pedro i Fiorella se pitaju zašto Sonia nije pokazala Osvaldu nalaze testa za trudnoću. Federica predlaže Osvaldu da ubiju Fiorellu jer je trudna i obeća mu deo nasledstva. Federica moli Dantea da postavi kameru u sobu u kojoj se Osvaldo sprema ubiti Fiorellu kako bi posle imali dokaze protiv njega. Alina daje Pilar lekove. Katya i daje želi zavesti Gaela, ali on je zamoli da ga pusti na miru jer voli Giannu. Katya kaže Agustínu da ju je Gael pokušao silovati. Osvaldo odlazi videti Soniju kako peva. Eloisa prihvata činjenicu da su Gael i Gianna u vezi. Aitana puca od ljutnje kad joj Roxana prizna da su se Pedro i Fiorella venčali. Sergio je ljubomoran jer Julieta boravi u hotelu u kojem je i Santino. Sergio je pijan i priznaje Julieti da je vodio ljubav s njom pre 24 godine, predstavljajući se kao Santino. Julieta je ogorčena i želi da joj nikad više ne prilazi. Álvaro stupa u kontakt s Julietom i Santinom kako bi s njima razgovarao o Mariju, svome polubratu. Vittorio se želi sastati s Fiorellom kako bi joj dao pismo njenog oca koje je on ostavio uoči smrti.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site