Izdaja – 16. epizoda - Korajev tragičan kraj!

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 16. epizoda – Korajev tragičan kraj!

By  | 

Izdaja – 16. epizoda – Korajev tragičan kraj!
Damla, odlučna da po svaku cenu drži Neslihan podalje od Pojraza, sada povećava svoje pretnje i ovoga puta šalje “poklon” za Nehir i Batua. U pitanju je krvava lutka… Neslihan doživi pomračenje kada je Damla upita da li im se dopao poklon, obruši se na nju i počne da je udara, pitajući je ko je zaboga ona. 
Melis saznaje Muratov pravi identitet, od šoka doživi krvarenje. Murat je primoran da je odvede u bolnicu, gde nastavlja sa svojim lažima kada se Melis probudi. Neslihan je u istoj bolnici. Mali Batu ugleda Murata u bolnici i dozove ga. Murat je primoran da pobegne na motoru, policija mu je za petama.
Neslihan optužuje Šahiku da je glavni krivac za sva dešavanja ona. Nakon poklona koji je poslala Damla i Edinih reči, Šahika zove Koraja i otkrije mu da više ne želi da ostane u toj kući. Koraj će poslednji put razgovarati sa Neslihan.
Odvija se veliki obračun između Neslihan, Koraja, Šahike i Damle. Koraj se obruši na Damlu koja ga van sebe staklenim predmetom udari po glavi. Koraj se sruši na pod. Izbezumljena Damla uz malu pomoć zakopa Korajevo besmrtno telo u šumi. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *