Izdaja - 7. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 7. epizoda

By  | 


Izdaja – 7. epizoda 
Šahika je hospitalizovana. Sinan se obruši na oca i ljutito ga upita zašto je došao na njegovu veridbu, Damla koja je kraj njega pokuša da ga smiri. 
Koraj primeti Murata i Damlu kako se išunjaju da nasamo popričaju. Damlu zanima da li je on pozvao Sinanovog oca na veridbu i izazvao haos, na šta je Murat pita zar joj nije rekao da po svaku cenu venčanja neće biti. Damla u jednom momentu poljubi Murata što uslika Koraj. Murat je u šoku kada nakon poljupca ugleda Koraja na izvesnoj daljini. Koraj odmah odlazi kod Neslihan koju pozove da prošetaju. Iako Murat svim silama pokušava da ga spreči, pa čak ga i optuži da mu se okomio na brak i udari ga, Koraj pokaže slike Neslihan. Neslihan je slomljena i razočarana, dok Murat ide za njom i pokuša da se opravda. Neslihan ga izbaci na ulicu prilikom čega dolazi do žestoke svađe, a polupa mu i auto. Takođe reši da ga izbaci iz firme, udalji od dece i ostavi bez prebijene pare. Ona odlazi kod Damle kojoj predloži da joj preda Murata ukoliko za nju obavi dva posla. Damla sva srećna pristane. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site