Izdaja – 17. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 17. epizoda

By  | 

Izdaja – 17. epizoda
Neslihan konačno govori Pojrazu sve činjenice o Damli. Pojraz ostavi Damlu.
Damla, koja je uhvaćena između Pojrazovog ostavljanja s jedne strane i Neslihanine potrage za Korajem svuda s druge strane, pronalazi način da Neslihan pomisli da je stigla do Koraja. Ona sa Korajevog mobilnog telefon šalje poruku Neslihan u kojoj piše da mu je majka bolesna i da mora da ode kod nje na neko vreme u inostranstvo.
Murat se ušunja u Damlinu kuću i kaže joj da zna da je ubila Koraja i da je on taj koji joj je poslao slike kako su ga zakopavali u šumi. Ili će Damla vratiti Muratu njegov novac ili će Murat dati slike koje ima policiji. Pokušavajući da pronađe Muratu neku slabu tačku, Damla pronalazi način da se približi Melis i saznaje da je Melis trudna.
Damla govori Handan da je upravo Neslihan prekinula njenu vezu sa Pojrazom i okrene je protiv Neslihan. Handan daje otkaz Neslihan i proteruje je iz njenog doma.
Neslihan na kraju čeka veliko iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *