Izdaja – 10. epizoda

Izdaja/ Dobrota/ Iyilik

Izdaja – 10. epizoda

By  | 


Izdaja – 10. epizoda
Čim Damla zakorači u firmu, koristi prvu priliku da pokuša da se približi Muratu. Damla je slomljena kada joj Murat saopšti da su on i Neslihan odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu. Damla mu govori da ga je Neslihan poljubila na silu samo da bi joj se osvetila, da Neslihan zapravo sarađuje sa Korajem i da je to uradila samo da bi ona (Damla) videla kako se njih dvoje ljube. Međutim, Murat joj ništa ne veruje. Za to vreme, Neslihan ostaje blizu Murata i pokušava da zadobije njegovo poverenje, planirajući da na taj način pribavi dokaze koji će poništiti slučaj njene majke Šahike. Neslihan još i saznaje da je Murat prodao najvredniji plac u vlasništvu kompanije i ulazi u savez sa Nedžatijem. Damla shvata da Neslihan ima plan i brže bolje to prenese Muratu. Iako smatra da je konačno uspela da pokaže Muratu Neslihanino pravo lice, na kraju je čeka veliko iznenađenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site