Izgubljena čast – 80, 81 i 82 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 80, 81 i 82 epizoda

By  | 

Izgubljena čast – 80, 81 i 82 epizoda

Izgubljena čast – 80, 81 i 82 epizoda

80. epizoda
Venčanica koju joj je Kerim kupio kao rođendanski poklon ponovno otvori Fatmaguline sveže rane. Tako ta venčanica, kupljena da bi se preduzeo korak koji bi osigurao nov početak, daleko od senke prošlosti, za Fatmagul bude nešto poput sažetka cele prošlosti koju je želela zaboraviti. Dok Kerim razmišlja o tome kako je preduzeo dobronameran, ali pogrešan korak, novo svetlo nade ponovno mu dođe od Fatmagul. Babica sazna da Mukades svaki dan dolazi do škole videti Murata pa je na iznenađujući način dočeka. Taj je susret poslednja šansa pre suđenja da se Mukades nagovori da svedoči u Fatmagulinu korist.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


81. epizoda
Meltem pre odlaska u Ameriku posldnji put dolazi pred Mustafu i na poseban se način osveti za sve što je proživela. Dok u kući traju pripreme za Fatmagulin rođendan, i Mustafa je među onima koji su se toga dana setili. Za to vreme Kerim u „Ružinoj kuhinji“ preduzima mere opreza protiv Mustafe. Rođendanska proslava koja je započela veseljem, kada Fatmagul i Kerim nakon toliko meseci drugi put zaplešu, dobije mnogo veće značenje. Put koji je Mustafa pronašao da svoju senku baci na tu srećnu veče čak i Kerima ostavi vezanih ruku.

82. epizoda
Vuralovo psihičko stanje dosegnulo je najnižu tačku pa mogućnost da on svakoga trena prizna istinu oživljava Erdoganove strahove od suđenja. S druge strane za Mukades, koja je zbog Saliha ostavila porodicu za sobom, dođe vreme da sazna istinu. Kada se sazna da Salih i Munir sarađuju, Mukades zapada u stanje koje je toliko opasno da bi Jašaranima moglo sasvim pomrsiti račune.Kada kalendari pokažu datum 16. juna, svi su u Izmiru da zauzmu svoja mesta u sudnici… Fatmagul je sada spremna s najvećim se neprijateljem obračunati pred pravdom i ponosno stajati na nogama u svojoj časnoj borbi.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *