Izgubljena čast – 93, 94, 95 i 96 epizoda

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 93, 94, 95 i 96 epizoda

By  | 

Izgubljena čast – 93, 94, 95 i 96 epizoda

Izgubljena čast – 93, 94, 95 i 96 epizoda

93. epizoda
Fatmagul i Kerim ostanu sami daleko od Istanbula, u uslovima koje otežava i kiša… Iste noći Mustafa upadne u Munirovu zamku i shvati da mu iz tog blata nema spasa. Ne preostaje mu ništa drugo nego opet se pokoriti Jašaranima. I Asu je prisiljena pokoriti se toj njegovoj odluci. U suprotnom će i dete i ona ostati oči u oči s opasnosti.

94. epizoda
Kada mu Fatmagul prizna da ga voli, Kerimu se odseku noge. Nakon tog trenutka,Kerimu i Fatmagul biće još teže od okoline skrivati slatko uzbuđenje koje im gori u srcima.Dok se u taboru Fatmagulinih proživljavaju lepi trenuci puni nade, Fahretinu Ilgazu ne promakne da Jašarani, uprkos tome što do suđenja preostaje još malo vremena, i dalje ćute.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


95. epizoda
Erdogan je upao u zamku i tako čeka da ga Kerim pronađe. Kad u događaje bude umešana i policija, dobrano je sateran u ćošak. Činjenica da im se Erdogan toliko uspeo približiti ponovno oživi stare strahove cele porodice, a posebno Fatmagul.

96. epizoda
Velika potpora koja Fatmagul stiže iz svih slojeva društva stvara veliki pritisak nad Jašaranima. Nakon svih događaja koji su se odvijali do dana suđenja, Jašarani su svesni da bi to suđenje moglo rezultirati presudom koja bi za njih bila nepovoljna. Erdoganovi i Munirovi poslednji trzaji pre suđenja ne mogu pokvariti iščekivanje puno nade u taboru Fatmagulinih.Kada, nakon Mukades i Meltem, i Leman u poslednjem trenutku odluči svedočiti u Fatmagulinu korist, dogodi se pomak koji će promeniti sudbinu suđenja.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *