Izgubljena čast – 142, 143, 144 i 145 epizoda - KRAJ SERIJE

Izgubljena cast

Izgubljena čast – 142, 143, 144 i 145 epizoda – KRAJ SERIJE

By  | 

Izgubljena čast – 142, 143, 144 i 145 epizoda - KRAJ SERIJE

Izgubljena čast – 142, 143, 144 i 145 epizoda – KRAJ SERIJE

142. epizoda
Slaba karika među Jašaranima napokon je otkrivena, na videlo je izašlo da je osoba koja je prijavila Selima zapravo Munir. Rahmi sazna da im je Mukades opet radila iza leđa pa je na kraju prisiljen doneti odluku vezanu za njihov brak. Za vreme svađa koje izbijaju kod kuće Murat sazna da mu Rahmi nije otac.

143. epizoda
Fatmagul i Kerim, nesvesni oluja koje besne Istanbulom, uživaju u svom odmoru.Taj mali medeni mesec s iznenađenjem koje stiže iz prošlosti postaje još zanimljiviji. Ovoga će se puta Fatmagul zbog Kerimove prošlosti naći na ispitu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


144. epizoda
Fatmagulin rođendan dobra je prilika da se barem malo umanji napetost dana koji preostaju do suđenja. Kerim Fatmagul razveseli iznenađenjem, no ona se iste večeri uznemiri i uloži velik trud da to ne pokaže. Na kraju večeri pravo će iznenađenje prirediti Fatmagul.

145. epizoda
Hoće li u poslednjem nastavku presuda u Fatmagulinu slučaju biti donesena? Čini se da će ta poslednja poseta sudu za Fatmagul, koja je pred zgradu suda stigla s rečima: Neka ovo bude poslednji put, i još jedan put bila prisiljena naći se oči u oči sa svojim neprijateljima. Ovog se puta među osumnjičenima nalaze i Mukades, advokat Munir Teldži i Rešat Jašaran. Hoće li crne senkne koje su se nadvile nad Fatmagul napokon nestati? Uprkos brojnim nedaćama suđenje je došlo do svojeg kraja, a ovog puta za zločin nad Fatmaful odgovaraju, osim počinitelja, i njena jetrva Mukades, advokat Munir i moćni Rešat Jašaran.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *