Izgubljena ljubav 15 epizoda !

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav 15 epizoda !

By  | 

hqdefaultIzgubljena ljubav 15 epizoda !

Ender govori Filiz da je rešio tajno da se venča sa Nermin i da će biti prisutni samo njih troje.Mehmet zahteva od Enderove porodice veliku svotu novca i obaveštava njihovog advokata da želi da lično Ender donese novac.Mehmet saznaje od oca Rahmija da su mu ženu i sina ubili .Mehmet saznaje da je on uzeo mito od Kervancioglua i da su to učinili njegovi ljudi.

Otac govori svom sinu Mehmetu da se Nermin vratila kući i da je mali Mehmet napustio kuću i da se neće vtaćati dok je Nermin tamo.Ender dolazi po Nermin, kaže joj da je svadba za mesec dana i da je rezervisao mesto slavlja, kaže joj da krene sa njim.Majka i sestra ubedjuju Nermin.Nermin odlazi sa Enderom, u putu vidi Mehmeta i traži od Endera da zaustavi auto.Ona izlazi iz auta i trčeči doziva Mehmeta.Mehmet odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *