Izgubljena ljubav 20 epizoda! Filiz pokušava da spasi Mehmeta!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav 20 epizoda! Filiz pokušava da spasi Mehmeta!

By  | 

Izgubljena ljubav 20 epizoda! Filiz pokušava da spasi Mehmeta!

Nermin objašnjava Filiz da je ona ostavila Mehmeta i objašnjava joj razlog.Mehmeta ispituje inspektor o ubistvu, a već sutra treba da izadje na okružni sud.Filiz odlazi na poziv suda i pokušava iskreno da odgovori na sva pitanja.Ender je ljut na nju što istinom može njega ( Endera ) uništiti i što čini sve da spasi tog čoveka koji je za nju andjeo.

Nermin govori Enderu i da je zvao brat Hasan iz kraja i da je rekao da je Mehmet za vreme ubistva bio u čaj bašti zajedno sa Filiz.Filiz je šokirana, a takodje i Ender tim saznanjem.Ender je ljut na Filiz što se našla sa Mehmetom.Nermin kaže da pitaju da li želi da svedoči na sudu i kaže da je Mehmet bio sa njom.Ender odbija da joj da dozvolu.Nermin mu kaže da će svakako svedočiti.Nermin oseća bol u stomaku.Filiz odlazi na mesto zločina kako bi našla neki dokaz i tu nalazi sigurnosne kamere.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site