Bekir podmeće drogu u Mehmetovu firmu!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav – 26. epizoda – Bekir podmeće drogu u Mehmetovu firmu!

By  | 

Bekir podmeće drogu u Mehmetovu firmu!

Nermin plače, kaže da je sve bilo lažno, i Mehmetova ljubav. Odlazi. Ender shvata da nema Nermin, ali pismo koje mu je ostavila padne i on ga ne vidi. On ode sa pištoljem da traži Nermin, misli da je otišla kod Mehmeta, kaže da će ih ubiti ako je tako. Nermin ode kod Muge i ispriča joj šta se desilo, plače a potom se i onesvesti. Muge je vraća u bolnicu. Ona javlja Enderu i kad on dođe ona mu kaže da ju je pronašla u bolničkom parku, otišle su da popričaju u kantinu i ona se onesvestila. Ender joj ne veruje. Mehmet pozajmi novac Filiz za kredit, Ender pobesni kad to čuje i naređuje joj da odmah vrati taj novac. Filiz kaže Nermin da nema ništa između nje i Mehmeta, da je on još voli, a da misli da i ona voli njega, a ako je tako, treba da mu da priliku.
Mehmet plati Nerimin bolnički račun. Filiz je tužna jer joj je Mehmet rekao da odlazi. Ender kaže Bekiru da smesti Mehmetu da ode u zatvor i da mu uništi ugled. Mehmet se oprašta od roditelja i ostavlja posao/firmu Hasanu i Šukru. Sefa pobesni kad čuje da je Mehmet pozajmio novac za kredit.
Bekir sa svojim ljudima podmetne drogu u Mehmetovu firmu. Sutradan, Mehmet izlazi iz kuće i odlazi. Hasana i Šukrua hapse, a Mehmeta ne mogu da nađu. Ender pobesni kad sazna da je Mehmet platio bolničku račun. Nermin izlazi iz bolnice, i Mehmet i Ender dođu po nju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *