Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 33. epizoda - Čandni i misteriozna beba!

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 33. epizoda – Čandni i misteriozna beba!

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? (3. sezona) – 33. epizoda – Čandni i misteriozna beba!
PP stiže kod Vašištovih. Zatekne tu Šiku, Megnu i Vira/Mikua. Šiku i Megna ga pitaju zar Čandni nije došla sa njim. PP konstatuje da Čandni nije tu. Šika ga pita šta mu to znači, ona je bila njegova odgovornost. PP se u sebi pita gde li je Čandni. Šika zahteva da zna gde joj je sestra, ali PP iznervirano odvrati kako ne zna šta ju je spopalo kad je videla gužvu, otišla je nekud. Potom samo ode. Šika bi da pođe za njim i nauči ga lekciji, ali je Megna zaustavi i kaže da im je sad preče da nađu Čandni. Baš u tom trenutku se pojavi Advej sa onesvešćenom Čandni u rukama. Sestre dotrče do njega, pitaju ga šta joj se desilo. On im kaže kako je Čandni možda imala napad panike.
Čandni je u krevetu, spava. Doktor ju je pregledao. On kaže Adveju (a u sobi su još i Megna, Šiku i Niru) da ne treba da brinu, dao joj je lek. Oporaviće se nakon nekog vremena. Boluje od post-traumatskog stresnog poremećaja. Otmica je imala veliki uticaj na nju, srce joj je povređeno i sve što je podseća na taj incident deluje kao okidač za te panične napade. Tako da nešto tako jednostavno kao što je izlazak iz kuće u gužvu može biti jako stresno za osobu koja je preživela tako nešto.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


PP je vrlo ljut i iznosi svoje frustracije pred Indrani. I dalje se žali kako plaća tolike pare za Čandni, a ne može ni da joj se približi. Indrani mu kaže kako će dobiti ono što želi, ona je tu da se postara za to. PP nije baš ubeđen, kaže da ko zna gde je Čandni otišla i hoće li se uopšte vratiti. Ode. Indrani kaže sama za sebe kako neće oprostiti Čandni ako joj zbog nje izmaknu 20 miliona. Kad se Čandni uda, biće je briga je li živa ili mrtva.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site