Kamen želja - 14. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 14. epizoda!

By  | 

Svi su iznenađeni kada Figen sjedne za stol porodice Rona i zatraži odgovornost za nepravdu učinjenu njezinoj porodici.

Asuman i Ebru sjednu za stol po Figeninom nalogu što Madžide razbijesni. Figen objašnjava da neće biti pohlepna za novcem Ronovih.

Efekan spriječava Sevdu i Kenana da pobjegnu u inostranstvo. Dundar spašava Sevdu iz Efekanovih ruku i vraća je porodici.

U međuvremenu otkriva se poseban interes za Ruhčan. Efekan kojeg je Dundar ozbiljno upozorio ne odustaje i otme Sevdu. Efekan igra igru s Kenanom. Prema pravilima ove igre, način da se Sevda odvoji od Kenana je brak Kenana i Figen.

Kenan pokušava nagovoriti Figen na ovaj brak prijeteći Mustafinim životom. Čuvši što se dogodilo, Mustafa daje obećanje Figen. On će spasiti Sevdu i spriječiti ovaj brak. Mustafa nastoji održati svoje obećanje nesvjestan opasnosti sa kojom će se suočiti.

Policija hvata Mustafu dok je u toku vjenčanje Kenana i Figen.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *