Kamen želja - 5. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 5. epizoda!

By  | 

Odveli su Džemre. Mustafa je bijesan, čeka Figen da dođe, da mu objasni gdje mu je kćerka odvedena. Figen dolazi, Mustafa prolazi ispred nje, ne gledajući je. Govori joj da je Džemre odvedena plačući. Ni Figen ne zna ništa. Odlazi u vilu, u nadi da će saznati gdje se nalazi Džemre, ali i Mustafa polazi za njom.

U posljednji čas izbjegnu da ih uhvate, sakriju se. Iz Sevdinog telefonskog razgovora saznaju da je Džemre odvezena u bolnicu. Mustafa i Figen su potpuno uspaničeni. Figen stane ispred Sevde i pita što se događa. Sevda spašava situaciju lažući Figen u posljednji čas. Mustafa je shrvan kada sazna da mu je kćerka u bolnici. Figen ga pokušava smiriti. Džemre čeka operaciju u bolnici. Sevda i Kenan se poljube, a Figeninom ocu nije jasno zašto je toliko uz Mustafu i njegovu kćerku i namjerava je otkriti porodici Rona. Mustafa se zahvaljuje Figen za sve što je uradila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *