Kamen želja - 4. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 4. epizoda!

By  | 

Kamen želja – 4. epizoda!

Uprkos svim Figeninim naporima, Mustafa je napustio vilu sa Džemre. Njegov cilj je uspostaviti život u kojem će moći slobodno živjeti sa svojom kćerkom. Ali stvari ne idu kako je planirano. Proživljavaju noć punu opasnosti. Ni Figen nije mogla spavati cijelu noć. Napušta kuću u zoru kako bi pronašla Mustafu.

Kad ugleda Kenana i Sevdu blizu jedno drugog u vrtu, svijet joj se sruši. Ostavlja vjerenički prsten na Kenanovom dlanu i odlazi pronaći Mustafu i Džemre. Dok se opraštala, Džemre je rekla Figen da će je otac odvesti do Kamena želja. Kad Figen ode tamo zaista zatekne Džemre i Mustafu tamo.

Figen saznaje za opasnost koju su Mustafa i Džemre doživjeli tijekom noći. Moli Mustafu da se vrati u vilu prije nego što se iko probudi. Mustafa pristaje pustiti Džemre da ostane na mjestu gdje će biti sigurna dok on ne pronađe način.

Dok se Mustafa i Figen vraćaju u vilu, ne znaju kakvo će se zlo dogoditi Džemre. Porodica Rona je već počela sa svojim planom te vode Džemre da uradi nalaze kako bi mogla biti Sinanov donator. Figen i Mustafa nisu ni mogli naslutiti kakav one plan kuju i koje su im stvarne namjere. Kenan daje sve od sebe kako bi dobio Figenin oproštaj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode možete pronaći OVDE

Epizodu pogledajte OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *