Kamen želja - 3. epizoda!

Dilek Taşı - Kamen želja

Kamen želja – 3. epizoda!

By  | 

Kamen želja – 3. epizoda!

Mustafa i Džemre konačno su se ponovno ujedinili. Čvrsto se zagrle i ostanu tako dugo. Figen posmatra ovaj trenutak oca i kćeri suznih očiju. Tada Figen čuje glasove. Prilaze im Kenan i Sevda. Figen mora sakriti Mustafu, ali on se teško kreće jer je povrijeđen. U posljednji trenutak izbjegnu zarobljavanje i sakriju se u staru pomoćnu zgradu. Ali Sevda i Kenan su čuli nešto te Kenan ulazi tu da vidi ima li koga. Figen, Mustafa i Džemre se kriju i Kenan ipak odlazi. Figen ugleda Sevdu i njega zajedno. Mustafu rana boli i krvari mu te Figen  cijelu noć brine o Mustafinoj rani i pokušava ga izliječiti.

Ronovi, koji misle da je Mustafa mrtav duboko su udahnuli i pomislili da više nema nikakve prepreke pred njima. Ubrzavaju proces kako bi ostvarili svoje planove za Džemre. Mustafa želi što prije ozdraviti i odvesti kćerku. Ulazi u kuću i krije se od svih kako bi je vidio.

Figen je jako teško napustiti Džemre. Iako pokušava nagovoriti Mustafu da ne ide, Mustafa nema namjeru živjeti u skrivanju. Pitanje je da li će Mustafa moći uzeti Džemre i otići prije nego što Madžide i Ruhčan ostvare svoje planove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode možete pronaći OVDE

Isječak iz epizode pogledajte OVDE 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *