Marija i Mustafa 15. epizoda!

Maria i Mustafa - Maria ile Mustafa

Marija i Mustafa 15. epizoda!

By  | 

Marija i Mustafa 15. epizoda!

Marija I Mustafa zajedno zalečuju svoje rane I kreću u nov život. Gorkem dolazi kako bi se osvetio za prošlost koja ga I dalje muči. Da li će Gorkemovo obećanje dovesti Mariju I Mustafu na raskršću? Idžlal pati zbog Šahinog odlaska od kuće , Šahin se susreće sa licem Čiček koje do sada nije video. Čičekin put se ukršta sa osobom koju nikada nije videla, a ta slučajnost je odvodi u novu avanturu.

Gondžino stanje se iznenada menja, dok planira da za sebe stvori nov život. Da li će Nadire odustati od svoje ljubavi, zbog Galipove želje da bude uz Nihata tokom njegovih teških dana ?

Sve epizode serije Marija i Mustafa

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *