Karadaji 65 epizoda,Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama - Turske-Serije.Net

Karadaji

Karadaji 65 epizoda,Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama

By  | 

Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama
Na samom početku epizode Nedždet davi Turguta ogrlicom koju mu je on poklonio prilikom njihovog susreta kada je Medždet žrtvovao svoju slobodu i otišao u zatvor na 5 godina umesto Turguta.Nedždet je ispunio obećanje koje je dao Ajten pre nego što su se venčali ali ja mislim da on ne bi ubio Turguta da Gospodin to nije trazio od njega.Zatim izlazi iz zatvora pre nego što je bilo ko mogao da ga vidi uz pomoć čuvara mada je malo nedostajalo da ga primete.Gospodinov čovek ga dovodi do njega i on ga nagrađuje sa aktovkom punom novca.

Priznanje je u Feridinim i Mahirovim rukama

Turgut je mrtav

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mahira su uhvatili prilikom pokušaja da ode do Turgutove ćelije i pomogne mu da izađe iz zatvora i dok je bio u upravnikovoj kancelariji stižu Jasin i Feride.Silaze do Turgutove ćelije koja je otvorena i zatiču Turguta mrtvog.Jasin potvrđuje Turgutovu smrt.Mahir nije skroz potonuo zbog Turgutove smrti zato što zna da da imaju dokaze ali kada sazna da je tužilac Ahmet doživeo nesreću raspoloženje mu se menja.Njih troje odlaze do suda i Feride traži po stolu Turgutovo priznanje,nalazi njegov dosije i vraća joj se nada ali brzo shvata da je Turgutovo priznanje nestalo i da nemaju ništa.Opet ih je neko preduhitrio.Mahir je očajan zato što mu opet po ko zna koji put očev život klizi iz ruku.
M.S. predaje Turgutovo priznanje Sinanu da bi sa njime mogao da natera Feride da se uda za njega.Sinan je iznenađen zato što on nije znao da je Turgut izvršio to ubistvo.M.S. bez trunke sažaljenja prema svojoj ćerki predaje je u rukama Sinanu.

Nedždet dolazi kući i govori Ajten da je Turgut mrtav i po prvi put od kako se udala za njega ona je srećna jer je on ispunio datu reč.Provode zajedno noć.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *