Karipski cvet 102. i 103. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 102. i 103. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 102. i 103. epizoda!
102 epizoda
Helio beži. Uspeva proći policiju na aerodromu s lažnim dokumentima i ukrcati se na avion. Ali Alfe zaustave avion pa je Helio uhvacen. Guiomar govori Mariji Adiliji da Dionisio mora priznati Candinha. Ester pretražuje podrum i nalazi dokument sa Dionisiovim slikama i otiscima. Duque se uveri da su Klausovi otisci Dionisiovi. Cristal poseti Amaralinu u “Karipskom cvetu”. Cassiano razgovara s Alfama kako istraga eksplozije ide sporo. Alberta pozivaju na ispitivanje u vezi s eksplozijom. On poriče krivicu.Dom Rafael se nudi Cassianu da mu bude savetnik u prodaji dijamanata. William kaže Quirinu da mu se sviđa Nicolein dolazak u njihovu kuću.
103 epizoda
Alberto odlazi u Bibianin restoran da joj kaže da je Helio uhvaćen. Dionisio zove advokata Castra i moli ga da nagovori Helija da se drži prve verzije priče.. Alberto izazove Dionisija. Rafael poseti rudnik. Samuel poseti Helija i zamoli ga da kaže istinu, ali Helio ne želi. Manolo nazove Auroru da dođe u Vilu. Ester razgovara s Albertom o ročištu na kojem će odrediti Laurin staratelj.Alberto joj kaže da je izgubila kćer. Ester moli Zuleiku da svedoči u njenu korist.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site