Karipski cvet 120 epizoda! Karipski cvet kraj serije! Venčanje Cassiana i Ester!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 120 epizoda! Karipski cvet kraj serije! Venčanje Cassiana i Ester!

By  | 

Karipski cvet 120 epizoda! Karipski cvet kraj serije! Venčanje Cassiana i Ester!
Helija puštaju iz pritvora. Porodica ga veselo dočekuje. Marize i Lipe slave Heliov povratak. Rodrigo i Amaralina putuju u Las Vegas. Tais se oprašta od Candinha. Guiomar poseti Alberta u bolnici, a on je napadne da ga je napustila. Helio odlučida bude ribar. Donato je presrećan zbog toga. Amaralina i Rodrigo se vraćaju s puta i zauzmu sobu u kojoj su bili Isabel i Amadeu. Tais se vraća iz Pariza sa dečkom. Duque krsti brod Guiomarinim imenom. Cassiano plati Candinhu jer je našao prvi turmalin. Manolo se oprašta od Samuela. Lindaura svima pokazuje da su Dionisiju sudili u Nemačkoj. Svi slave.

Yvete kaže Albertu da se Ester udaje. On beži iz bolnice. Helio je dobio sedam godina zatvora. Ester i Cassiano se venčaju. Alberto izdaleka gleda venčanje i ljut je. Ulazi u brod u kojem će oni provesti medeni mesec i ostavlja poruku. Ester i Cassiano se zabrinu kad ga ugledaju na otoku. On ulazi u more i utapa se. Cassiano i Ester ga spase, a on im zahvali. Cassiano i Ester razgovaraju u kolibi i slave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *