Karipski cvet 88. i 89. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 88. i 89. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 88. i 89. epizoda!
88 epiyoda
Cassiano kaže pilotima da je Dionisio naručio zločin. Oni odluče čuvati Samuela. Cassiano iznese svoj plan Ester. Arruda dobija novac za obavljeni posao. Helio razgovara s Dionisiom i sazna da je Samuel još živ. Ester predlaže Carol da Lino napravi novu kolekciju. Carol je uzbuđena i predlaže da Tais bude manekenka. Ona se opire, ali na kraju pristane.. Lindaura i Ester odlaze kod Samuela u posetu. On zahvali Cassianu jer ga je spasio i vrati mu turmalin.
89 epizoda
Arruda dolazi u bolničku sobu kako bi ubio Samuela. Ali iz kreveta ustane Cassiano. Arrudu uhvate. Helio kaže da se želi oženiti Milom. Reinaldo kaže kćerima da mu Helio nikad nije bio sumnjiv, te žali jer je izgubio pokrovitelja. Alberto odlazi kod dede i ispriča mu se.. Helio kaže Dionisiju da je Arruda ubio Samuela i da ga je isplatio do kraja. Samuel se vraća kući, porodicaj slavi. Dionisio ugleda Samuela i naljuti se. Zove Helia i traži da dođe kod njega s ostavkom. Candinho pita majku ko je njegov otac, ali ona mu to ne želi reći

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *