Kasautii Zindagii Kay – 110. epizoda – Prerna ošamari Anuraga!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 110. epizoda – Prerna ošamari Anuraga!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 110. epizoda – Prerna ošamari Anuraga!

Anupam se suoči sa Anuragom i pita ga zašto ženi Komoliku kad voli Prernu. Anurag negira da ima osećanja prema Prerni. Anupam pretpostavi da radi to da bi spasio firmu i kuću.
Anurag prizna da Komolika ima papire od Prernine kuće. Želi da ga Prerna zamrzi da bi lakše krenula dalje. Anupam ga savetuje da ne slomi Prernino srce, ali Anurag smatra da je to jedini način.
Anurag pozira sa Komolikom dok ih fotograf slika. U trenutku kad Anurag i Komolika treba da razmene prstenje, Prerna stigne i zaustavi ih. Slomljena je videvši ih zajedno. Pita Anuraga da li je ljut na nju zbog nečega, izvini mu se. On ne progovara.
Prerna ga podseti na obećanja koje je dao njoj i Vini.
Prerna pokuša da sazna od Anupama da li je Anurag pod nekim pritiskom. Mohini i Komolika traže od Prerne da prestane sa dramom i da ode.
Prerna otme prsten od Komolike i kaže Anuragu da neće dozvoliti da se ova veridba održi. Posramljena Mohini se izvini Sidantu Čobiju i kaže mu da je Prerna pogrešno shvatila Anuragova osećanja. Prerna traži od Anuraga da razjasni sve Mohini. Mohini pokuša da izbaci Prernu iz kuće.
Anurag je zaustavi i kaže da mu se sviđa Prerna. On pokuša da stavi prsten Prerni. Ne odgovora joj, pa Anurag počne da ismeva Prernu rekavši da oni nikad nisu bili suđeni jedno drugom. On je nazove služavkom i kaže da je glumio da je voli da bi se osvetio jer je mislila da je on dosadan.
Prerna je šokirana čuvši ovo. Optuži je da je pokušala da ukrade prsten i potvrdi Mohinino mišljenje. Takođe kaže da je pala nisko zbog novca i ispriča svima da je zbog toga htela da se uda za Navina. Prerna ošamari Anuraga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *