Kasautii Zindagii Kay – 128. epizoda – Anurag stavi Prerni sindur!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 128. epizoda – Anurag stavi Prerni sindur!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 128. epizoda – Anurag stavi Prerni sindur!

Komolika je sigurna da iza svega ovoga stoji Prerna. Oni su iznenađeni kad ugledaju Prernu tu. Prerna kaže inspektoru da je ona Anuragova žena. On je obavesti da je njen muž bio sa drugom ženom u sumnjivom hotelu. Prerna odgovori da zna da je to Komolikom.
Sa Prernom je grupa žena iz nevladine organizacije koja štiti prava žena. One ispituju Komoliku odakle joj pravo da bude sa Anuragom. Komolika tvrdi da je ona Anuragova žena. Na insistiranje žena iz organizacije, Anurag potvrdi da je oženio Prernu, ne negira to. One potom zatraži od njega da stavi Prerni sindur i da obeća da nikad više neće pogledati ni u jednu drugu ženu. Komolika negoduje zbog ovoga. Anurag je ubeđuje da nemaju drugog izbora, i kad on izađe, izvućiće i nju. Nemajući izbora, Komolika pristane. Miška uživa posmatrajući ovo iz daleka.
Anurag stavi Prerni sindur i priseti se njihovih zajedničkih trenutaka. Prerna je emotivna. Na izlasku iz policijske stanice, Miška presretne Prernu i kaže joj da je srećna zbog onoga što je uradila (Prerna) Komoliki. Prerna je iznenađena čuvši ovo. Žene iz organizacije zatraže od Anuraga da čuva Prernu i upozore ga da će ga uhapsiti ako ponovi ovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *