Kasautii Zindagii Kay – 313. epizoda – Anurag slučajno stavi Prerni sindur!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 313. epizoda – Anurag slučajno stavi Prerni sindur!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 313. epizoda – Anurag slučajno stavi Prerni sindur!

Ronit kaže Šivani da ako ga zaista voli, ona i Prerna će se izviniti Komoliki. Prerna kaže da ga je Šivani već jednom odbila, neće joj biti teško da ga opet odbije. Upozori ga da se drži podalje od Šivani.
Prerna i Šivani pričaju o Komoliki i pitaju se da li da kažu Basu porodici. Komolika odgovori Mohini zbog čega Anurag pobesni, ali Mohini ga spreči da ne prebacuje Komoliki.
Prerna dođe u vilu Basuovih sa fajlom koji je Anurag tražio. Komolika razbaca stvari po sobi i zabrinuta je šta će reći Anuragu kad dođe u sobu. Govori sebi da ostane smirena.
Prerna preda Anuragu fajl. Ovaj hvali njenu lepotu, ona se postidi. Anurag joj potom kaže da ne flertuje sa njom. Kaže joj da čuva sebe i dete.
Kad Prerna izađe iz Anuragove sobe, Komolika joj kaže da njen osmeh neće potrajati jer će ona (Komolika) uništiti sve. Ona potom izaziva Prernu da će joj Anurag (Komoliki) staviti mangalsutru pred svima. Ovo ne uznemiri Prernu.
Komolika izmanipuliše Mohini i traži da je uda za Anuraga pred društvom/narodom. Doda da je nesigurna zbog sve veće bliskosti Prerne i Anuraga.
Sutradan, tokom molitve, Anuragu nedostaje Prerna. Kasnije, ona dođe i sedne posmatrajući sveštenika kako obavlja molitvu. Zabrinuta je razmišljajući da će Anurag možda staviti Komoliki sindur.
Anurag ustane da stavi sindur, ali se saplete i slučajno stavi Prerni sindur.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *