Kasautii Zindagii Kay – 115. epizoda – Anurag odbije da stavi sindur Komoliki!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 115. epizoda – Anurag odbije da stavi sindur Komoliki!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 115. epizoda – Anurag odbije da stavi sindur Komoliki!
Prerna se seti kako je bila intimna sa Anuragom i kako joj je on rekao da je to bila čista ljubav, te obećao da će za 7 dana postati njegova žena. Žali što mu je poverovala.
Anupam je oduševljen Anuragovom odlukom da ne oženi Komo i reši da to javi Prerni. Međutim, ona mu se ne javlja na telefon.
Anurag prizna Mohini da je obećao brak Prerni. Mohini ga pritiska da oženi Komo, njihova reputacija je u pitanju zbog njega. Anurag ne želi da je posluša.
Nivedita umiruje Sidanta Čobija koji je jako ljut. On upozori Niveditu da će cela njena porodica platiti ako Komo bude ostavljena “pred oltarom”. Miška ode do Komo pa joj se ruga što nije dovršila do kraja svoju misiju. Ova je tera da ode, besna je.
Nivedita javi Mohini i Anuragu da je Čobi jako ljut. Mohini tera Anuraga da je posluša. Anurag veli da neće napustiti venčanje, ali neće ni da stavi sindur na Komo. Mohini to prenese Komoliki. Komo pristane i kaže Mohini da po svaku cenu dovede Anuraga na postolje za venčanje.
Mohini dovede Anuraga nazad. Komo ga pred svima pita zašto ne želi da joj stavi sindur.
Prerna izađe iz bolnice i kreće kod Anuraga. Zabrinuta je. Kraj epizode
Disclaimer: we don’t own the picture. Credit to the maker.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *