Kasautii Zindagii Kay – 148. epizoda – Vina ošamari Anuraga!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 148. epizoda – Vina ošamari Anuraga!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 148. epizoda – Vina ošamari Anuraga!

Anurag pokuša da zadavi Komoliku dok Prerna pokuša da ga zaustavi. Komolika preti da će brutalno pobiti celu porodicu. Ubrzo, Anurag shvati da je sve ovo zamišljao. Smatra da je jedini način da reši problem jeste da postane Prernin najveći neprijatelj da bi je Komolika poštedela.
Gosti u vili Basuovih se raspituju što nema Anuraga, da nije sa prvom ženom.
Anurag poseti Prernu u zatvoru rekavši da je došao sa ponudom – izbaviće je iz zatvora, ali ona će se udaljiti od njegove porodice i nikad neće ući u njegovu kuću. Prerna odgovara da nema takve namere, sad niko ne može prekinuti njihovu vezu, ni u narednih 7 života. Anurag se iznervira i zaleti se da prizna istinu rekavši da će je Komolika ubiti ako ne napusti kuću. Ali, tad se pojavi Vina koja ošamari Anuraga što je takav prema njenoj ćerci. On nije onaj Anurag kog je ona znala iz detinjstva. Anurag kaže Vini da bi Prerna trebalo da razmotri njegovu ponudu. Vina odgovara da im ne treba njihova pomoć, sami će se snaći.
Komolika zove Anuraga koji se ne javlja. Anurag je slomljen zbog onoga što radi Prerni, razbije telefon i odluči da se sad zauvek udalji od Komolike, sad kad je učinio da ga Prerna mrzi.
Vina je slomljena što je dozvolila da se Prerna vrati u tu kuću pa je sad u zatvoru. Prerna je uverava da ne treba da gubi nadu i da je posle ovoga postala jača.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *