Kasautii Zindagii Kay 265. epizoda! Prerna sazna istinu o Anuragovoj nesreći!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 265. epizoda! Prerna sazna istinu o Anuragovoj nesreći!

By  | 

Prerna mora da bira da li će da podrži Bađađa ili Anuraga.Ona razmišlja da je Bađađ prekinuo njihov dogovor I da je povredio Anuraga. Za to vreme se Bađađ seća trenutaka provedenih sa Prernom I pita se kada mu je postala toliko važna. On razmišlja da je Prerna dobra žena I da je zbog nje odlučio da ne povredi Basu porodicu.

Prerna odluči da se na sudu bori protiv Bađađa.Anurag govori Anupu da Bađađ nije namerno izazvao nezgodu, već ga je on na to naterao, skočio je ispred auta. Anurag nije svestan da je Prerna čula ceo razgovor. Ona je razočarana u Anupama.

Tanvi odlazi da poseti Bađađa I govori mu loše o Prerni, a on je moli da to ne čini. Anurag  govori Prerni da je sve učinio za njenu sreću I da Bađađ zaslužuje da bude u zatvoru.Prerna  ga pita da li zbog toga oseća krivicu. Anurag negira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *