Kćerke 26. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 26. epizoda!

By  | 

Kćerke 26. epizoda!
Jagiz je bliži bankrotu nego ikada.Hazan i Sinan pokušavaju da olakšaju teret Jagizu.Njihdvoje nisu svesni da će njihovo najuzbudljivije veče, Jasemin okrutnom zamkom pretvoriti u zamku godine.Edže vidi Jaseminovo pravo lice.

Hazan,Sinan i Jagiz proživljavaju najdužu i najtežu noć jersu upali u zamku, te sva istina u vezi hotela izlazi na videlo, što šokira Fazilet i Edže.Edže je slomljena jer je nenamerno postala razlog Hazanine patnje.Jagiz i Sinan pokušavaju da otkriju ko im je postavio zamku, a Hazam pokušava da prevazidje ono što im se desilo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *