Kćerke 14. i 15. epizoda!Kćerke druga sezona!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 14. i 15. epizoda!Kćerke druga sezona!

By  | 

Kćerke 14. i 15. epizoda!
14. epizoda
U drugoj sezoni Hazan saznaje da je Sinan odgovoranza noć u kojoj je njen ponos povredjen kao nikada do tada.Istina je izašla na videlo i Hazalino srce lomi u delove, a bolna je i za Sinana.Jagiz, koji je odgovoran što se istina saznala, sada pred sobom ima dvoje skrhanih ljudi koje mora dovesti u red.

15. epizoda
Za Hazima i sve Egemenove je šokantno venčanje koje se održava izmedju Edže i Hazima.Hazan, Jagiz i Sinan svedoče venčanju ljuti iz različitih razloga.Hazan želi da spasi sestru, ali Edžini postupci ostavljaju u čudu i njenu sestru i majku.Nakon kćerkinog potpisa, Faziletini snovi se ostvaruju.Braća Egemen prekidaju vezu sa ocem.Hazan sumnja da njena sestra nije svojom voljom ušla u brak i želi da razotkrije ko stoji iza njene odluke.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!