Ko sam padne ne plače – 13. epizoda

Ko sam padne ne plače / Kendi Düşen Ağlamaz

Ko sam padne ne plače – 13. epizoda

By  | 

Ko sam padne ne plače – 13. epizoda

Kadir se pojavljuje nekoliko dana kasnije na Alizinoj večeri kane. Svi misle da će Kadir Alize reći istinu, ali Kadir povlači potez koji niko ne očekuje. Serkan završi u bazenu.
Serkan saznaje da mu je Sarp brat i svo svoje razočarenje zbog majke zapravo preusmeri na njega. Sarp pronalazi rešenje da pobegne od kuće, ali pismo koje je napisao na odlasku navodi Serkana da krene u poteru za njim. Serkan i Alize ubrzo preduzimaju akciju kako bi pronašli Sarpa živog i zdravog.
Kada pronađu Sarpa, Serkan prihvata svog brata. Međutim, kada Sarp zatraži Alizinu pomoć da ostvari svoj najveći san, sva ravnoteža u odnosu nje i Serkana se menja. Šta će Alize učiniti kada sazna veliku tajnu koju kriju od nje?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *